Wonen met grenzeloze mogelijkheden

't Zijland Losser

Losser
Locatie
19
Aantal
€280.000 - €330.000
Prijs

't Zijland is wonen in een prachtomgeving. De wijk is ruim opgezet met mooie architectuur, groen en harmonie tussen de woningen en hun omgeving. Midden in een levendige omgeving worden 19 grondgebonden woningen gerealiseerd.

In het centrum van Losser met alles bij de hand
't Zijland is een prachtige locatie in het hartje van Losser. Het is een nieuw ruim opgezet plan middenin een levendige omgeving. Je hebt alle dagelijkse voorzieningen bij de hand. Scholen, winkels en speeltuintjes, alles in de buurt! In de wijk zijn 19 woningen verdeeld over 2 blokken aan de Braakstraat, 2 blokken aan de fiets- & voetgangerszone en 1 blok aan de Kloppenstraat.

Zeer geschikt voor zowel starters als gezinnen. Ruim, licht en duurzaam
De woningen zijn praktisch ingedeeld en zeer geschikt voor zowel starters als gezinnen.
Ze hebben op de begane grond een keuken, een woonkamer met een fraaie schuifpui aan de achtertuinzijde en op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De ruime zolder is in basis een open ruimte die geheel naar eigen wens kan worden ingericht. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats.

Aan de Braakstraat liggen 8 rijwoningen. De andere 9 rijwoningen hebben uitzicht op groenstrook en de achterliggende appartementen. De 2/1 kapwoningen zijn gelegen aan de Kloppenstraat.

De mogelijkheden zijn grenzeloos
Voor deze woningen zijn diverse uitbreidingen en indelingsvarianten mogelijk, waardoor de woning geheel naar eigen wens kan worden aangepast. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een uitbouw of het plaatsen van een dakkapel. Om u te helpen uw wensen te vervullen, staat onze kopersbegeleider klaar voor u.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation