Water en natuur in overvloed

Bijzonder Wijds Wonen in Zeewolde

Zeewolde
Locatie
12
Aantal
€290.000 - €339.000
Prijs

Wát een locatie! Bergkwartier Hoog ligt zo’n 100 meter van het Wolderwijd, met een open vaarverbinding naar diverse grote meren. Water en natuur in overvloed!
Je loopt bijvoorbeeld zo naar De Tulp; een eiland met een prachtig zandstrand en aanlegsteigers. Op zo’n 2 kilometer ligt het grootste loofbomenbos van West-Europa waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Heb je zin om te shoppen of uit eten te gaan? Met de fiets of de auto ben je zo in het centrum van Zeewolde en in 10 minuten ben je in hartje Harderwijk.

Dijkwoningen
Het allermooiste aan de dijkwoningen? Het uitzicht! Je woont bovenop de dijk, pal aan het Wijderwold; een ideale stek om uren voor je uit te staren. Ook de woning zelf is meer dan de moeite waard: ruim, robuust en met speelse niveauverschillen waardoor je vanuit zo veel mogelijk plekken in huis dat fantastische uitzicht hebt. De woning is standaard 2,5 woonlaag, maar je kunt er ook 3 woonlagen van maken, eventueel zelfs nog met een extra uitbouw erachter en een dakterras er op.

Twee onder een kap woningen
Dit is wat je noemt royaal wonen! Doordat de woning bijna 7 m breed is, heb je een zee van binnenruimte én geniet je volop van je fijne, net zo brede, tuin! Je hebt volop uitbreidingsmogelijkheden met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel(len). Je woont fraai tegen de dijk en je woning is van alle gemakken voorzien. Garage, oprit, vloerverwarming, HR++ glas, kunststof kozijnen met houtlook, luxe sanitair… allemaal aanwezig!

 


 

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation