Modern comfort in een klassieke omgeving

Mille Fleurs Waterzoom II

Ede
Locatie
10
Aantal
€280.000 - €330.000
Prijs

Mille Fleurs maakt deel uit van het grotere nieuwbouwplan Kernhem in het noorden van Ede, nabij de N224. Links en rechts van de N224 komen de kleinschalige buurtjes van Mille Fleurs. Het geheel ligt in en aan het nieuwe park, voorheen genaamd Het Nieuwe Landgoed.

Bij het ontwerp van het park en de woningen van Mille Fleurs is teruggegrepen op de nabijheid van het oude Landgoed Kernhem. Eigenlijk is dit project een uitbreiding van het oude landgoed, met nieuwbouw erin. Passend in de geschiedenis van de omgeving, maar met een eigen sfeer. Bijvoorbeeld de rode beukenhaag die de wijk als een kader omzoomt. Op landgoed Kernhem staan beukenhagen ook steeds om bestaande bebouwing.

Er wordt er een grote variatie aan bomen geplant. Het prairie garden-beplantingsschema zorgt voor kleur en structuur en er is gekozen voor inheemse verwilderingsbollen. Het straatmeubilair krijgt een klassieke inslag, met een eigentijdse interpretatie.

Zo is niet alleen uw huis in Mille Fleurs, maar uw complete omgeving straks een heerlijke plek om te wonen. Dat doet u overigens samen met de vleermuizen. Zij leven al generaties lang in dit gebied. En u ziet ze in de avondschemering foerageren boven het water in uw wijk: de natuur onder handbereik. 

Even verderop is het nieuwe winkelcentrum 'Parkweide' in aanbouw. Ingebruikname daarvan staat gepland voor 2e helft 2015. Hiervoor wordt een aparte eigen in- en uitrit gemaakt vanaf de N224. Deze inrit is alleen voor het winkelcentrum, er is geen verbinding met de Stakenberg (uiteraard wel voor fietsers en wandelaars. Er is ook ruimte voor de komst van een kinderdagverblijf en gezondheidscentrum. Deze twee functies zijn bereikbaar vanaf de Stakenberg.

Ter plaatse van het winkelcentrum komt een onderdoorgang onder de N224 voor fietsers en wandelaars die Kernhem verbindt met de wijk Veldhuizen.

De klassiek-Hollandse uitstraling van de huizen in Mille Fleurs is geïnspireerd op het nabijgelegen oude landgoed Kernhem. De huizen koppelen modern comfort en energiezuinigheid aan een klassieke vormgeving, waarbinnen uw eigen inbreng – qua indeling én afwerking – uiteraard welkom is.

Mille Fleurs bestaat uit kleine buurtjes met diverse woningtypen.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation