wonen in een heerlijk, waterrijk buurtje

Het Eiland

Almere
Locatie
39
Aantal
€188.000 - €339.000
Prijs

Dit stukje Nobelhorst ligt in de Bosrandbuurt en is omringd door water, als een soort schiereiland. Hier kan je van alles: wonen aan de laan, wonen aan het water en wonen in een buurtje. Wat jij wilt! 

En wat dacht je van een waterspeelplaats midden in het buurtje? Alle huizen komen via de paden uit op dit centrale punt, of liggen er zelf direct aan! De waterspeelplaats is niet direct zichtbaar vanaf de laan, maar moet ontdekt worden. Een verborgen verrassing in het dorp... Een heerlijk, waterrijk buurtje! Maak kennis met Het Eiland in de Bosrandbuurt. 

Het gevarieerde aanbod van huizen in verschillende dorpse architectuurstijlen maakt dat je veel te kiezen hebt. Het Eiland is lekker losjes opgezet, zonder dat de samenhang uit het oog verloren is. 

Dit 6 meter brede huis heeft een sfeervol uiterlijk, met roedeverdeling in de ramen en een robuuste look. De tuin aan de waterzijde hoort er ook bij, je kunt dus heerlijk aan het water zitten. Vanuit de keuken kijk je uit over het water. Het is een vrij en rustig uitzicht doordat er geen weg voor het huis ligt. De tuingerichte woonkamer heeft een schuifpui naar de op het zuidwesten gelegen tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met douche, wastafel en vrijhangend toilet. 
De zolder op de tweede verdieping is lekker ruim en is geschikt om extra (slaap)kamers te maken. Parkeren doe je op eigen terrein, achter in de tuin, naast de houten berging. 

Alle aankleedhuizen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn in basis al luxe afgewerkt en hebben een isolatie-niveau vergelijkbaar met A+++ (EPC 0,4)! Alle huizen zijn standaard al voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de etage, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen met isolatieglas (HR++), gladde behangklare wanden, luxe sanitair van Sphinx, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation