Wonen in de leukste buurt van Vathorst

Fonteynpark Amersfoort

Amersfoort
Locatie
40
Aantal
€249.500 - €327.500
Prijs

FonteynPark in de Bron - De leukste buurt van Vathorst

Fonteynpark ligt in het hart van de Bron, één van de deelplannen in Vathorst. Een fantastische plek om te wonen. De bruisende buurt grenst aan het Bronpark, waar bewoners elkaar ontmoeten. Daarbij ligt de Bron op loopafstand van het centrum van Vathorst. Alle voorzieningen dichtbij en toch omringd door groen: ideaal! Fonteynpark is echt zo’n plek waar iedereen zich thuis voelt. De kleintjes kunnen veilig buitenspelen en volwassenen genieten van de ruimte.

Een heel bijzonder stukje in Vathorst

Het Zuidwestelijk deel van de Bron - waar nieuwbouwproject Fonteynpark komt - wordt een heel bijzonder buurtje. Er zijn 5 verschillende ‘carrés’ die met elkaar worden verbonden door bestaande houtwallen. Voor wie het niet kent: houtwallen zijn de natuurlijke erfafscheidingen die u nu tussen de verschillende weilanden ziet. Tot in het kleinste detail is dit natuurlijke karakter doorgevoerd. Alles om de buurt een statige parkachtige, uitstraling te geven. Dus wordt Fonteynpark voor altijd gesierd door prachtige knotwilgen, veel ‘oude’ bomen, groene hagen in verschillende hoogtes, een fruitboomgaard en speelveldjes. De straten zijn autoluw en parkeren gebeurt uit het zicht, achter de huizen en hagen.
 

Ik zie je in FonteynPark

De nieuwe woonbuurt zet de toon. Stijlvol en bruisend. Passend bij de statige architectuur van de omliggende huizen en het mooie groen. De parkachtige omgeving maakt dat dit dé ontmoetingsplek in de buurt wordt. Samen wandelen met de hond, zaterdagochtend een rondje hardlopen met de buurman of gewoon lekker van het zonnetje genieten op een mooie zomeravond

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation