Een natuurlijke eenheid door verscheidenheid

De Boswachterij veld 6 Nobelhorst

almere
Locatie
40
Aantal
€ 262.500 - € 500.000
Prijs

Proef de sfeer van De Boswachterij
De Boswachterij wordt omringd door water en bos. Overal in dit buurtje kijk je daar op uit. Veel tuinen liggen direct aan het water of het bos. De Boswachterij is boomrijk, de tuinen zijn royaal en er zijn veel groene hagen. Daarmee gaat wonen naadloos over in het landschap van Nobelhorst.

Wandelpaden naar het bos liggen om de hoek. En je kunt een bootje aanmeren aan je eigen steiger. Stel je toch eens voor dat je hier woont…

Deze huizen geven De Boswachterij karakter
De aankleedhuizen zijn met zorg en aandacht ontworpen in dezelfde sfeer. Door symmetrie en slimme asymmetrie vormen de kleine rijtjes en twee-onder-een-kaphuizen een mooi ensemble. Ook de daken en overstekken spelen een belangrijke rol. De puntige kappen zijn zo geplaatst dat deze net uit het midden of soms exact in het midden liggen. Binnen de specifiek herkenbare ‘Boswachterij’-huizen is de gevelsteen in natuurtinten juist weer verschillend. De koper van een vrijstaand huis kan binnen het palet een eigen steenkleur kiezen en de kopers van de tweekappers kunnen samen met de buren een steenkleur kiezen. Zo ontstaat een natuurlijke eenheid door verscheidenheid.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation