intiem én op een unieke plek

Begijneiland

Amersfoort
Locatie
55
Aantal
€219.500 - €559.500
Prijs

Sta je op het punt een nieuw huis te kopen? Als je een huis koopt op Begijneiland krijg je echt iets unieks voor je geld. Dit is niet het zoveelste nieuwbouwplan in Vathorst. Het Begijnhof, waarnaar het eiland is vernoemd, is namelijk een eeuwenoud beproefd en uniek concept. Ben je wel eens in een begijnhof is geweest? Dan begrijp je direct welke beleving het wonen op dit eiland jou straks gaat geven.


Nieuwbouwplan Begijneiland bestaat uit 2 delen
Het Begijnhof is omsloten door karakteristieke eengezinswoningen met luiken en weelderige roedeverdelingen. De woningen aan het hof krijgen allemaal een tuin aan het water. In het hof komen direct na de oplevering grote bomen die de allure van het concept versterken. Je zult daardoor snel vergeten dat je in een nieuwbouwwijk bent. Het hof is autovrij en biedt een veilige speelplek voor kinderen.

Het andere deel is het Villapark. Zie jij jezelf al zitten op het 'om de boom heen bankje' in het hof? Verschillende 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen komen rondom een groenplein. De huizen liggen op grote kavels. Het groen zal op dit deel van het eiland de overhand hebben.


Begijneiland, voorzieningen dichtbij
Het nieuwe plan ligt centraal in Vathorst aan het Bronpark en ligt dicht bij het winkelcentrum Vathorst. In de directe omgeving vind je ook basisscholen, voortgezet onderwijs, het NS-station, kinderopvang, een kapper, diverse horecagelegenheden en nog veel meer. Wie een huis koopt op Begijneiland woont straks intiem én op een unieke plek, de unieke woonbeleving.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation