wonen aan het park

Beekboog Parkzijde

Borne
Locatie
10
Aantal
€279.000 - €299.000
Prijs

Bouwontwikkeling De Bongerd VOF biedt u nu de mogelijkheid om uw eigen vrijstaande woning te bouwen op één van de meest een unieke locaties in Twente. Omgeven door groen en op slechts 5 minuten fietsafstand van de Bornse binnenstad! Het deelplan Beekboog Beekzijde (Nieuw Borne) is onderdeel van de nieuwste wijk van Borne, de Bornsche Maten.

Zelf bouwen
Vindt u het leuk om zelf alles te regelen?  Uw eigen architect te kiezen, samen met hem het proces van ontwerp, het maken van diverse -materiaal- keuzes,  tot en met het aanvragen van de omgevingsvergunning te doorlopen. Het selecteren van aannemers onderaannemers en het opvragen van de offertes.  Dan is zelf bouwen een aantrekkelijke optie voor u!  Op de aangeboden vrije kavels bouwt u uw vrijstaande woning geheel naar wens, samen met uw architect en bouwpartners van uw keuze.

Particulier opdrachtgeverschap met VarexHuis
Of wilt u liever al uw zorgen en beslommeringen bij één partij neerleggen? Kies dan voor VarexHuis, een bouwconcept gebaseerd op jarenlange bouwtraditie en een drive tot perfectie. Bij VarexHuis staat u als particuliere opdrachtgever centraal en bent u nauw betrokken bij het hele proces, samen met een gerenommeerd architectenbureau en deskundig bouwteam. U bepaalt zelf het ontwerp en de kwaliteit van uw woning en de bouwkosten zijn vanaf het eerste schetsontwerp volledig helder en all inclusieve gespecificeerd. Kortom, uw nieuwe huis wordt exact zoals u wilt, binnen uw budget.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation