donderdag 11 december 2014

In deze journalistieke film nemen we je in tien minuten mee in de wereld van het duurzaamheidslabel BREEAM en wat hiervan de toegevoegde waarde is voor eigenaren, gebruikers en bouwers. Ook wordt het verschil duidelijk gemaakt tussen BREEAM en andere duurzaamheidslabels in de markt. Verder staan specialisten stil bij de toepassing van dit keurmerk bij de renovatie van woningen.

Aan de hand van korte interviews met ervaringsdeskundigen en pionierprojecten van Dura Vermeer krijgt de kijker een goede indruk van wat er technisch en organisatorisch allemaal bij komt kijken om BREEAM-gecertificeerd te worden.

Dura Vermeer is een groot voorstander van BREEAM. BREEAM is in Nederland geïmplementeerd door de Dutch Green Building Council. Dura Vermeer is één van de founding partners van deze stichting.

BREEAM-brochure

Naast de film zijn de BREAAM-projecten van Dura Vermeer gebundeld in een speciale brochure. Projecten die hierin de revue passeren zijn onder meer kantoren AkzoNobel en Stibbe, Amsterdam, KLPD IJdock, Amsterdam, woningen De Caaien, Den Haag, kantoor Extraverde, Den Haag, gebouw Differ, Eindhoven, kantoor Fluor, Hoofddorp, hoofdkantoor en productiehal Lely, Maassluis en kantoor Oranjewoud, Oosterhout.


© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation