Gerealiseerd
status
07-2014 - 05-2015
Loopduur
Onderwijs
Segment

Dura Vermeer heeft samen met de Gemeente Borne, Basisschool De Vonder, Stichting Kinderopvang Borne (KOB), Stichting sporthal De Veste en Wijkraad De Bornsche Maten het voorzieningencluster De Veste ontwikkeld. In de nieuwbouwwijk De Bornsche Maten wordt dit voorzieningencluster gerealiseerd om te kunnen voldoen aan de maatschappelijke vraag voor onderwijs en sportfaciliteiten.

Geíntegreerd contract
Voor het voorzieningencluster De Veste heeft de gemeente Borme een ontwikkel-, realisatie- en beheerovereenkomst afgesloten op basis van de UAV-GC. Het project wordt middels een zogenaamd geïntegreerd contract gerealiseerd. Dit betekent dat alle fasen uit de levenscyclus van het project tegelijkertijd in één overeenkomst zijn aanbesteed: de DBMO-overeenkomst (Design, Build, Maintain, Operate). Onderdeel van de DBMO-overeenkomst is het uitvoeren van integraal onderhoud en inspecties voor alle disciplines voor een periode van 30 jaar.

Samen ondernemen
Uitdagende leef- en leeromgevingen, een goed binnenklimaat en een inspirerende buitenruimte zijn kenmerkend voor het gebouw. De heldere logistiek garandeert dat iedereen zijn eigen domein heeft en tegelijkertijd stimuleert het de interactie tussen de gebruikers van De Veste. Sportambities krijgen in dit gebouw volop de ruimte. Alle mogelijkheden om samen dingen te ondernemen zijn aanwezig. Voor nu én in de toekomst.


  • LocatieBorne
  • OpdrachtgeverGemeente Borne
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Bouw Hengelo, Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo
  • Verwervingswijze UAV-GC, Aanbesteding

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2020 Dura Vermeer

a proud DotControl creation