In de regio Losser

kunnen jongeren zo zelfstandig mogelijk wonen

Gerealiseerd
status
07-2013 - 04-2014
Loopduur
Woningcorporaties
Segment

In opdracht van woningcorporatie Domijn bouwt Dura Vermeer 14 appartementen aan de Langenkamp in Losser. De appartementen worden in gebruik genomen door stichting ’t Winlo. Deze stichting is door Losserse ouders van jongeren met een beperking opgericht. De stichting maakt zich hard voor de bouw van het appartementengebouw ’t Winlo, omdat haar doel is om een fijne leefomgeving te creëren waar hun kinderen zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen.

Zelfstandig
In de appartementen wonen mensen met ieder hun ondersteuningsvraag. Dit varieert van de gele verzorging tot ondersteuning bij de administratie of huishoudelijke taken. De jongeren wonen zelfstandig, met 24-uur zorg.

De appartementen hebben een oppervlakte van bijna 70m2 en de gemeenschappelijke ruimte biedt de mogelijkheid om samen te koken, eten en te ontspannen. Domijn en Dura Vermeer vinden het belangrijk dat mensen voor zichzelf kunnen zorgen en zelfstandig keuzes kunnen maken. Het ontwikkelen van dit appartementengebouw is een manier om hier invulling aan te geven.


  • LocatieLosser
  • OpdrachtgeverDomijn
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Bouw Hengelo

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2020 Dura Vermeer

a proud DotControl creation