In de regio Overdinkel

maakten we het dorp toekomstklaar

Gerealiseerd
status
11-2013 - 08-2015
Loopduur
Woningcorporaties
Segment

Dura Vermeer heeft na een Design & Build aanbesteding woningen aan de Tjibbe Knolstraat en Julianastraat in Overdinkel gerealiseerd.

Levensloopbestendig
De zeven woningen aan de Tjibbe Knolstraat zijn levensloopbestendig. Dat betekent dat de woningen zo gebouwd zijn dat bewoners er kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen door bijvoorbeeld ouderdom, ziekte of een handicapt. De woningen hebben de badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Daarnaast voldoen de woningen helemaal aan de eisen van deze tijd. Ze zijn goed geïsoleerd en bieden een comfortabele leefomgeving.

Energiezuinig
De veertien woningen aan de Julianastraat zijn sociale huurwoningen. De bewoners kregen tijdens de bouw de kans om het huis naar hun eigen smaak in te richten door middel van keuze van de keuken en de wand- en vloertegens in de badkamer en het toilet.  De woningen onderscheiden zich door fraai metselwerk. De voortuin is afgeschermd met een gemetselde lage tuinmuur. De veertien eengezinswoningen zijn verdeeld over vier woonblokken. De nieuwbouwhuizen zijn energiezuinig en ze hebben energielabel A++. Dit leidt tot een lager energieverbruik en dat zorgt voor lagere maandlasten.


  • LocatieOverdinkel
  • OpdrachtgeverDomijn
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Bouw Hengelo
  • Verwervingswijze Aanbesteding

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2020 Dura Vermeer

a proud DotControl creation