In de regio Hengelo

fristen we gebouwen van Thales op

Gerealiseerd
status
10-2015 - 12-2015
Loopduur
Bedrijfsleven
Segment

De gebouwen op het terrein passen nu beter bij elkaar
De verouderde uitstraling van een aantal gebouwen op het terrein van Thales Nederland BV in Hengelo paste niet bij het deel dat in 2014 nieuw gebouwd is. Thales wilde meer samenhang en Dura Vermeer ging de uitdaging aan en revitaliseerde de gebouwen in elf weken.

Om de panden een coherent uiterlijk te geven, zijn de entrees van verschillende vleugels aangepast. De kozijnen en boeidelen zijn vervangen door aluminium. Er is een luifel geplaatst boven de entrees en de daken zijn vernieuwd. Door deze veranderingen komt het uiterlijk van de oudere gebouwen overeen met het nieuwe pand op het Thales-terrein.

Nieuwe visie
Maar ook binnen zijn er werkzaamheden uitgevoerd. Hier was het doel een nieuwe visie en manier van werken uit te dragen. Hiervoor heeft Dura Vermeer de verbindingsgangen opgeknapt. De wanden hebben een nieuwe kleur gekregen, de vloeren een nieuwe coating en de plafonds zijn vervangen door lamellen plafonds. Door de douanehal van het Warehouse van Thales is een gang gecreëerd om de routing voor het personeel van Thales te optimaliseren. Van bestaande damestoiletten en een werkkast in de gang zijn nieuwe toiletgroepen gemaakt.

Tijdens de elf weken van verbouw, mochten de werkzaamheden van Thales niet verstoord worden. Daarom was er voortdurend goed overleg met de facilitaire dienst van het bedrijf. Tijdens de werkzaamheden waren de gangen afgezet. Voor het personeel van Thales was een andere route uitgezet. De bedrijfsprocessen hebben hierdoor tijdens de bouwactiviteiten geen enkele hinder ondervonden.


  • LocatieHengelo
  • OpdrachtgeverThales Nederland BV
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo
  • Verwervingswijze Bouwteam, Ketensamenwerking

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation