In de regio Leek

kregen bewoners in 21 weken een verbeterde woning

Gerealiseerd
status
12-2016 - 05-2017
Loopduur
Woningcorporaties
Segment

In Leek zijn door Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo 62 woningen in bewoonde staat voorzien van groot onderhoud. Na een periode van 21 weken hebben alle bewoners een verbeterde woning.

 

Het groot onderhoud aan de woningen is uitgevoerd op initiatief van beheerder MVGM Woningmanagement en eigenaresse Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw, vertegenwoordigd door vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De woningen zijn constructief goed maar hadden een aantal kenmerken die horen bij de woningen uit de zeventiger jaren zoals weinig isolatie, tocht en een hoog energieverbruik.

 

Energie-eisen
Om de woningen weer te laten voldoen aan de huidige energie-eisen, zijn onder andere de dakpannen, dakkapellen en dakramen vervangen, ventilatieroosters en mechanische ventilatie aangebracht en HR++ isolatieglas geplaatst. Daarnaast zijn de badkamer, keuken en toilet vernieuwd en kregen de woningen 6 zonnepanelen.

 

Bewoners genieten na afloop van de werkzaamheden van een gezondere woning met een moderne badkamer, keuken en toilet. Door de verbeterde afzuiging in keuken, badkamer en toilet is er minder kans op vocht, tocht en schimmel. De optimale isolatie zorgt voor een behaaglijker binnenklimaat, een verbeterd wooncomfort en een besparing op de energierekening. Door het aanbrengen van 6 zonnepanelen is de besparing waar mogelijk nog groter.


  • LocatieLeek
  • OpdrachtgeverBPL Pensioenfonds vertegenwoordigd door Syntrus Achmea
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo
  • Verwervingswijze Bouwteam, Aanbesteding

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2020 Dura Vermeer

a proud DotControl creation