We zijn een bouwbedrijf, herkenbaar in groen en geel. Maar we zijn zeker meer dan dat. Namelijk al 160 jaar een trots familiebedrijf. En natuurlijk is een familiebedrijf een bedrijf waarbij een familie met hetzelfde DNA het grootste deel van de aandelen in handen heeft, maar het is meer.

Onze cultuur

Binnen Dura Vermeer Hengelo zijn het de werknemers die het familiegevoel meegeven. Het is de cultuur die ons bedrijf kenmerkt; nuchter, loyaal en sociaal. Wat positieve invloed heeft op de kwaliteit en kwantiteit van de mooie projecten die we ontwikkelen en bouwen. Hierdoor is de familiecultuur ook bij ons goed te merken. Zo zijn er zelfs collega’s die hun zussen, ooms, neven, broers, dochters en zoons meenemen naar het bedrijf.

Een bijzondere missie

Onze missie staat als een huis, gemaakt door onze eigen mensen: waarmaken van ambities door ideeën te laten groeien door inspiratie, respect en verbondenheid. Met mensen die op basis van geluk plezier en vrijheid met elkaar samenwerken. 

Met een passende visie

Bij een missie hoort een visie. Deze bepaalt onze focus voor de komende jaren: geweldig zijn in inventieve oplossingen en extreem voorspelbaar zijn. Dit bereiken we door integraal samen te werken, sterke wijken te creëren, digitalisering en vernieuwing voorop te zetten en inspirerend leiderschap centraal te stellen. Hiermee geloven wij in een sterke toekomst van zowel onze klanten als onze medewerkers. 

Meer weten?

Ons merkboek beschrijft precies wie we zijn en waar we voor staan. Nieuwsgierig? Bekijk deze dan HIER! 

© 2020 Dura Vermeer

a proud DotControl creation