woensdag 2 september 2015

HUIS TER HEIDE - Jong Dura Vermeer, de jongerenclub van het gelijknamige bouwconcern,  laat op vrijdag 4 september de wens van Patrick, Jessica, Arie en andere cliënten van de Abrona-locatie in Huis Ter Heide in vervulling gaan. Samen met de bewoners van deze instelling voor mensen met een verstandelijke beperking gaan zo’n 65 leden van Jong Dura Vermeer de binnentuin transformeren tot een plek waar dagactiviteiten plaats kunnen vinden.

De binnentuin van deze vestiging, De Kosmos, is op dit moment nog één grote wildernis.  Na de opknapbeurt is het de bedoeling dat Patrick kan crossen met de skelter, Jessica aardbeien kan plukken uit eigen tuin en Arie tot rust kan komen tijdens het schommelen.

Sponsoren gezocht

Om de transformatie mogelijk te maken, heeft Jong Dura Vermeer naar sponsoren gezocht. Een terras, skelterbaan, beplanting, schoolbord en tafels zijn inmiddels gesponsord. ‘Maar we zijn er nog niet, alle hulp is van harte welkom. Deze mensen verdienen het’, aldus Maikel Aarts van Jong Dura Vermeer.  Zo is er nog de wens om een pergola, vogelnestschommel, waterbak, musicball en een buisklokkenspel te plaatsen. Een bijdrage leveren is mogelijk door te doneren via https://justgiving.nl/nl/companies/274-dura-vermeer

De vorderingen van Jong Dura Vermeer bij Abrona kunnen worden gevolgd via www.vriendenvanabrona.nl of op de Facebookpagina van stichting vrienden van Abrona. www.facebook.com/pages/Stichting-Vrienden-van-Abrona.

Aan de start van elk nieuw jongerenclubjaar gaan de leden van Jong Dura Vermeer aan de slag voor een goed doel met een maatschappelijke impact. Het is onderdeel van de integrale visie op duurzaamheid en mvo van het bouwbedrijf.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation