vrijdag 23 november 2018

Vandaag werd de Partner Award 2019 uitgereikt tijdens de Partner Dag voor woningbouw. Om de inzet richting klanten te garanderen en blijk van waardering uit te spreken organiseert Dura Vermeer tweejaarlijks de Partner Dag. Onderwerpen als innovaties, verbeteringen, veiligheid en de belangen en uitdagingen op de bouw kwamen aan bod.

De dag werd op feestelijke wijze afgesloten met de uitreiking van de Award. Één voor beste partner op de bouw en één voor beste partner leverancier. De partners zijn gekozen op basis van de vooraf gestelde kernwaarden tijdens de afgelopen partnerdagen. De winnaar van de Partner Product is Geelen Wanssum vanwege de innovaties en vernieuwingen die zij brengen met hun product in combinatie met kwaliteit en voorspelbaarheid. De winnaar beste partner Product is Wessels Tegels, gekozen op basis van kwaliteit, klanttevredenheid, inzet en betrokkenheid.

De conclusie van de dag was dat kennisdeling en betrokkenheid centraal staan in het gehele proces. Vanaf het allereerste begin écht samenwerken in een sfeer van transparantie, voorspelbaarheid en gelijkwaardigheid. Dit zodat de klantgerichte en innovatieve cultuur in alle bedrijven centraal blijft staan.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation