vrijdag 3 november 2017

Op 2 november won Dura Vermeer de Digitaal-Werven Award 2017! Dit betekent dat wij dit jaar de beste digitale sollicitatie-ervaring bieden volgens de jury. Het terugkerende thema ‘maar wat kan jij?’ wordt op de site en in alle wervingsuitingen doorgevoerd, wat doorslaggevend is geweest voor de uitslag. Rianne Vooges en Levina Oversier – recruiters bij Dura Vermeer – hebben de award in ontvangst genomen.

Het publiek kon dit jaar voor het eerst stemmen op bedrijven met de beste sollicitatie-ervaring en dat is massaal gedaan. Dura Vermeer was samen met Deloitte, Enexis, GVB, Tempo-Team en Topdesk genomineerd voor de award.

Juryrapport

De jury vindt dat Dura Vermeer hele duidelijke, concrete informatie geeft over wie wij zijn en wat wij doen. Opvallend vinden zij dat het thema ‘maar wat kan jij?’ overal terugkomt. De vacatures vinden zij prachtig opgemaakt, omdat er veel aandacht aan zowel de vorm als de inhoud is besteed. De teksten en de vorm worden duidelijk op het soort functie toegespitst en wij spreken onze potentiële collega’s aan als personen die echt iets toe kunnen voegen aan de organisatie.  

Digitaal-Werven

Oprichter van Digitaal-Werven, Bas van de Haterd, is zelfstandig adviseur en helpt organisaties betere mensen te werven. Hij onderzoekt de stand van zaken rondom de arbeidsmarkt en brengt ontwikkelingen in kaart. Door middel van de Digitaal-Werven Award worden de beste partijen op het gebied van mensen werven in het zonnetje gezet.

Wil je ook aan baanbrekende opdrachten werken? Bekijk dan eens ons vacatureaanbod.

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation