woensdag 29 november 2017

Na twee succesvolle events hebben Dura Vermeer en de Real Estate Club Groningen getekend voor een samenwerking voor de komende 3 jaar. Dura Vermeer is als hoofdsponsor betrokken bij verschillende activiteiten van de studievereniging door het jaar heen.

De Real Estate Club Groningen heeft als doel een brug te slaan tussen academische studenten, alumni en bedrijven in vastgoed, waar Dura Vermeer als ontwikkelende bouwer een grote rol in wil spelen. Campus Recruiter Rianne Vooges is erg blij met de samenwerking: “Dura Vermeer krijgt de gelegenheid om al in een vroeg stadium met jong professionals in contact te komen en een duurzame relatie op te bouwen. Dit zijn de professionals die het voor ons gaan waarmaken. Real Estate Club Groningen bestaat nog niet zo heel lang, maar de mate van professionaliteit waarmee ze nu zaken oppakken, belooft heel wat voor de toekomst.”

Ook Stefan van der Borgh, bestuurslid Company Relations, is enthousiast: “Na de eerste samenwerking op de Provada waar we met 35 studenten een op maat gemaakt programma hebben gevolgd, waren we zo enthousiast dat we zijn gaan kijken hoe we meer voor elkaar kunnen betekenen. Dura Vermeer was vervolgens aanwezig op ons Young Talent Event met een leerzame case over de ontwikkeling van Tudorpark. Nu hebben we ons gecommitteerd aan een driejarig sponsorcontract. Daar zijn we hartstikke trots op. In 2016 zijn we begonnen met onze studievereniging en we zijn verheugd dat we op deze korte termijn al zo’n goede relatie hebben met een van de grotere spelers in de markt."

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation