donderdag 23 november 2017

Dura Vermeer gaat de kansen die de randstedelijke woning- en utiliteitsbouwmarkt bieden sneller verzilveren. De netwerkorganisatie die de drie werkmaatschappijen voor de Randstad vormen, gaan onderlinge kennisuitwisseling versnellen om nog concurrerender en klantgerichter te zijn. Het bouwconcern laat hiervoor de directievoorzitters van deze werkmaatschappijen per 1 januari 2018 wisselen van plek.

Hoewel de markten in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht veel overeenkomsten hebben, zijn er ook de nodige verschillen, zoals het tempo en de dynamiek van veranderingen. Ronald Dielwart, lid Raad van Bestuur: ‘Onze netwerkorganisatie sluit hier naadloos op aan en is in staat om waarde toe te voegen. De directievoorzitters zijn gericht op samenwerking en hun kennis is complementair. Door de wisseling van plek maken we optimaal gebruik van eerdere opgedane ervaringen om de klantwensen in de markten sneller te doorgronden.’

Directiecarrrousel

Rob Steijn, directievoorzitter van Dura Vermeer Bouw Zuid West gaat leiding geven aan het directieteam van Dura Vermeer Bouw Midden West (provincies Noord-Holland en Utrecht). David Snelleman, directeur bij Dura Vermeer Vastgoed wordt directievoorzitter bij Dura Vermeer Bouw Zuid West (provincie Zuid-Holland). De huidige directievoorzitter van Dura Vermeer Bouw Midden West, Jaco Plompen, schuift een plek op in het directieteam en gaat zijn oude functie als directeur Productie vervullen.

         

Rob Steijn                                                             David Snelleman

 

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation