maandag 29 januari 2018

Het is weer zover. Op 6, 7 en 8 februari staat Dura Vermeer met een stand op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. De driedaagse vakbeurs die al jaren het platform vormt voor de branche en de ontmoetingsplek voor professionals in de grond-, weg-, en waterbouw. Dit jaar nemen we bezoekers van onze stand mee in de wereld van BIM en 3D en hoe je daarmee waarde toevoegt in de infrawereld.

 

Bestel hier kaarten voor de beurs en bezoek ons in hal 3, standnummer 320. De entree is gratis. Laat je meenemen in de wereld van BIM en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn van BIM in de infrawereld. 

 

Infra Relatiedagen

 

Een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jaren vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Een manier om de hand te schudden met nieuwe of bestaande zakelijke relaties en op de hoogte te blijven de laatste innovatieve producten en diensten. Bekijk hieronder de video van de Infra Relatiedagen 2017 voor een sfeerimpressie.

 

 

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation