dinsdag 4 september 2018

Na een periode van anderhalf jaar hard werken in het hartje van Utrecht heeft het uitvoersingsteam van Dura Vermeer Bouw Hengelo het eerste gedeelte van het Noordgebouw opgeleverd. De sleutel is afgelopen week symbolisch overgedragen aan Ahold.


De Albert Heijn
Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof (Dura Vermeer Vastgoed en VORM Ontwikkeling) realiseerde een nieuwe Albert Heijn supermarkt in het Noordgebouw. Het betreft een supermarkt van circa 1.300 m2 gelegen op het nieuwe stationsplein, recht tegenover Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Naar verwachting zal de nieuwe Albert Heijn supermarkt haar deuren op 1 november te openen. Het hotel, kantoor en woningen zullen in het laatste kwartaal van 2018 worden opgeleverd.


Dynamische uitstraling
Het Noordgebouw onderstreept de dynamische uitstraling van de stad Utrecht en is circa 23.000 m2 groot. Het gebouw bestaat uit verschillende functies als kantoren, wonen, retail en hotel met horeca. De ontwikkelcombinatie werkt samen met NIC Re | Development en het ontwerp is van MONK Architecten.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation