ALS IETS BETER WORDT, WORDT HET ALTIJD LEUKER!

Het verhogen van de klantwaarde, voorkomen van verspillingen en met name het continu verbeteren van beide punten, is voor Dura Vermeer de definitie van LEAN. Elke klant moet een flinke investering doen om zijn droom waar te kunnen maken en heeft daarmee dan ook recht op een product dat aansluit op zijn verwachtingen.

Met behulp van de LEAN filosofie zijn wij een verbetertraject gestart, zodat wij de verwachtingen van onze klant kunnen waarmaken.

Vanuit de flowgedachte zijn we in projectteams gaan werken, waarin een project van begin tot eind wordt uitgevoerd. De professionals op de werkvloer krijgen maximale vrijheid om hun gezamenlijke doel, het verhogen van de klantwaarde, te verwezenlijken. Dit doen zij door iedere dag stil te staan bij de kansen die er liggen om verspillingen uit het proces te halen, waardoor het proces soepeler kan verlopen.

Tevens zijn deze teams ervoor verantwoordelijk een standaard te borgen, van zowel het proces als het product. Hierdoor kunnen wij continu leren en verbeteren, wat er weer voor zorgt dat wij onze kwaliteit verhogen en voorspelbaar te werk kunnen gaan.

Samen zijn we onderweg naar beter!

© 2020 Dura Vermeer

a proud DotControl creation